Adresgegevens

Locatie Vreecircuit
Vreeweg 67a
8095 PK Oldebroek
The Netherlands

Postadres:
Vierschotenweg 46b
8095 PR Oldebroek

Pers

U kunt uw persaccreditatie aanvragen via onze perspagina.

Social media

Neem contact op

Sponsoring

Wij kunnen onze evenementen niet organiseren zonder sponsoren. Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden of over onze businessclub, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Henri Bekenkamp (onze voorzitter). Er wordt dan contact met u opgenomen om onze sponsormogelijkheden met u te bespreken. Voor onze businessclubleden en onze hoofdsponsoren bieden wij de mogelijkheid dat zij het gehele jaar vermeld staan op onze site. Meer hierover treft u op onze sponsorpagina.

Vrijwilligers

Wij zijn nergens zonder onze vrijwilligers. Grondwerkers, VIP-begeleiders, verkeersregelaars, catering medewerkers, noem het maar op en wij kunnen er over beschikken. Dit klinkt als iets vanzelfsprekends maar wij realiseren ons dat dit eerder een unicum is. WIlt u zich ook inzetten als vrijwilliger voor onze mooie stichting? Wij heten u graag welkom. Ons Hoofd Circuit, Nick Wolff, legt u graag de mogelijkheden uit. Nick is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Locatie Vreecircuit
Vreeweg 67a
8095 PK Oldebroek
The Netherlands
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:
Vierschotenweg 46b
8095 PR Oldebroek

Blijf op de hoogte

Wij zijn actief op social media. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Blijf dan de website in de gaten houden of abonneer u op onze social media kanalen.

Like ons op Facebook

Alle rechten voorbehouden | Foto's (tenzij anders vermeld): Albert Schreuder | Copyright © 2018 Stichting Circuit Oldebroek

website aangeboden door:

Woosh Webdesign