Stichting Circuit Oldebroek

Welkom op onze website!

Indrukwekkende feestavond Stichting Circuit Oldebroek

Afgelopen zaterdag organiseerde Stichting Circuit Oldebroek haar feestavond ter ere van het 50 jarige jubileum. In partycentrum Coelenhage in Wezep opende voorzitter Henri Bekenkamp de avond met een minuut stilte, voor iedereen die betrokken is geweest bij de Stichting, maar helaas niet meer onder ons zijn.  Na dit indrukwekkende moment dankte Henri Bekenkamp iedereen die Stichting Circuit Oldebroek op wat manier dan ook steunt of heeft gesteund.

Zoals doen gebruikelijk op een jubileumfeest was er ook op deze avond tijd ingeruimd voor diverse toespraken. Zowel KNMV directeur Patrice Assendelft als burgemeester Adriaan Hoogendoorn hadden lovende woorden voor de organisatie en de professionele werkwijze. Evert van’t IJssel nam namens de vrijwilligers het woord en hij mocht later op de avond nogmaals het podium betreden.

Freek Brink en Joop Doorneweerd zijn allebei als sinds de oprichting van Stichting Circuit Oldebroek actief als vrijwilliger. Een geweldige prestatie van deze heren. Uiteraard werd dit door voorzitter Henri Bekenkamp nog eens benadrukt. Wichert van de Kamp en Evert en Jennie van’t IJssel zetten zich al 25 jaar in voor Stichting Circuit Oldebroek. Ook dit drietal werd in het zonnetje gezet. Tot slot werd WillemJan van Werven naar voren gehaald. Na vele jaren actief te zijn als bestuurslid heeft hij besloten een stapje terug te doen.

Het bestuur van Stichting Circuit Oldebroek wil een dankwoord uitspreken aan iedereen die deze avond met ons heeft gevierd.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de plannen voor 2018. Hier zal binnenkort meer duidelijkheid over komen!